CHEESE

Met kaas uit 12 verschillende Europese landen, is ons assortiment geschikt voor een cliënteel met internationaal karakter.

Cheese

Met Five Continents ervaart U de wereld van kaas als geen ander, en nemen U mee op een verbazingwekkende reis door deze grenzeloze wereld. We bieden ontelbaar varianten, rijk in smaak, en zeer veelzijdig; kaas verdiend het om ontdekt te worden. Van authentieke Gouda kaas tot het Zwitserse zwaargewicht Emmentaler, van de trendy Burrata uit Italië tot grot-gerijpte Manchego uit Spanje, en van Franse, ambachtelijke brie met zwarte truffels, tot pittige chili cheddar uit Groot-Britannië. 

Met kaas uit 12 verschillende Europese landen, is ons assortiment geschikt voor een clientele met internationaal karakter, en is Five Continents in staat om de meest exclusieve kazen te leveren en aan de meest bijzondere verzoeken te voldoen. Bij voldoende afname kunnen wij niet alleen voorzien in een eigen concept met eigen labels, maar zelfs een geheel eigen kaas naar smaak laten ontwikkelen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

* verplichte velden

Alle producten van Cheese

thumbnail

Nederland

thumbnail

Italië

thumbnail

Frankrijk

thumbnail

Zwitserland

thumbnail

Spanje

thumbnail

Diverse