Over ons

Five Continents levert sinds 2015 de mooiste specialty food artikelen aan internationale foodservicebedrijven, groothandel en retail. We kennen de markt en performen als een ingespeelde teamspeler. Wij zijn u ogen, oren en reukzintuigen en geven u altijd eerlijk advies. Altijd open en eerlijk, daar kunt u van op aangaan, zoals een echte partner betaamt. 

We geloven in lange termijn relaties waarin customer service belangrijk is. Ons toegewijde en professionele team ont zorgt u als het gaat om documenten en certificaten. En daarbij informeren wij u zoals gewoonlijk pro-actief met alle gewenste informatie rondom uw zending. Een voorbeeld van onze personal touch!

Als “one-stop-shop” begrijpen we als geen andere hoe deze verschillende productgroepen gecombineerd kunnen worden tot één shipment voor zowel de kleine als de grote afnemer! Door een uitgekiend logistiek proces garanderen wij optimale vers- en houdbaarheid. Verpakt in voor ons logische maar zeer effectieve koelverpakkingen durven wij zelfs de gekste bestemmingen aan! [Test ons en vraag nu een offerte aan]

Wij werken samen met een aantal speciaal geselecteerde leveranciers. Stuk voor stuk relaties waar we van op aan kunnen én op kunnen bouwen. Een betrouwbaar fundament in een succesvolle supply-chain.

Past onze visie bij uw behoefte?

Past onze visie bij uw behoefte? Bent u geïnteresseerd geraakt in ons uitgebreide assortiment? Of wilt u graag eens met een van onze ‘specialty-food-specialisten’ bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact ons op met en laat u positief verrassen!

Contact